Hot dilemma

Betingelser


Bare personer over 18 år bør bruke Hot Dilemma. Ved å akseptere betingelsene bekrefter du at du er over 18 år.

Hot Dilemma administreres av Match.com Nordic AB (‘Match.com’) og er hverken laget i samarbeid eller sponset av eller støttet av Facebook, Twitter eller andre sosiale medier. Som følge av dette vil enhver påmelding bli mottatt og behandlet av Match.com.

For å kunne delta i testen skal du stille utvalgte personlige data til rådighet for Match.com. Dine opplysninger gis ikke videre til tredjeparter. Personlige data vil bli innsamlet, behandlet og oppbevart av Match.com, og vil blant annet brukes i anonymisert form for å skape statistikk basert på brukernes samlede svar.

Match.com innsamling og håndtering av dine personlige opplysninger vil skje i overenstemmelse med Personopplysningsloven og øvrig norsk rett. Match.com er den primære dataansvarlige etter Personopplysningsloven og kan kontaktes i henhold til de oppgitte kontaktopplysninger.

Match.com gir som absolutt hovedregel ikke dine personlige opplysninger videre til en tredjepart uten ditt uttrykkelige samtykke. Match.com samler kun inn dine personlige opplysninger som navn, aldre, kjønn, e-postadresse og lignende opplysninger når du frivillig oppgir disse opplysningene på Match.com. For å hente en nettside på internett må nettleseren din sende informasjon om internettforbindelsens IP-adresse til serveren nettsiden hentes fra. Derfor vil Match.com i forbindelse med din bruk av vår nettside motta informasjon om din IP-adresse.

Som registrert i databasen har du alltid mulighet til og rett til å få innsikt i hvilke opplysninger er registrert hos oss om deg.

Disse rettighetene har du ifølge Personopplysningsloven. Henvendelser vedrørende disse dataene skal skje på e-post til kampanje.no@eu.match.com, Vennligst kontakt oss hvis du har spørsmål om hvordan Match.com behandler dine personlige data.